Post by emulitlihe on Feb 24, 2022 22:23:05 GMT 5.5
------------------------------------------ ▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD ANDROID ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD IOS ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ▞▞▞ cheat code veliko vzdržljivosti ▞▞▞ ------------------------------------------ ▞▞▞ Little Commander - WWII TD 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------ ------------------------------------------ SNOW BROS. classic እንቅስቃሴ ያለባቸው tjn Nalaganje!!! Zabavna igra, vendar nenehno izgubljam napredek, malo moteče, ko opravite nakupe v aplikaciji To je v redu igra Super Ta igra je zabavna in razburljiva tudi strateška igra zasvojenost! Na enostavno Pomanjkanje nadgradenj za stolpe Še ena tako imenovana brezplačna igra, kjer lahko preidete le skozi nekaj stopenj, preden postane nemogoče, ne da bi porabili denar za nadgradnje. Potrjevanje celozaslonskih oglasov bi moralo biti dovolj plačila. Razvijalci zaslužijo z oglasi in nadgradnjami. Samo ne. Igre ne bo shranjeno za naslednji dan. Začeti je treba znova.shocker. Ta igra je brezplačna, a meni osebno je všeč majhen izziv. Tako dolgočasno postane. Little Commander - WWII TD Strategie bno Ayyyyttttt mora imeti več brezplačnih Ne bom plačal za igranje, nekatere igre lahko igraš dolgo, preden moraš plačati, te pa ne Kako sta lahko dve vozili eno na drugem? je zelo zabavno Odlična igra Little Commander - WWII TD Chiến thuật wpv No, res mi je všeč igra.. AMPAK, ko odidem, grem spet igrati, vse moje nadgradnje so se ponastavile kot nekakšna težava s shrambo podatkov ali kaj podobnega.. razen te igre je igra s 5 zvezdicami... spet se je začelo. se vrne na raven 1 Ko sem shranil igro, ni delovala ne bo shranil Vau, to je neverjetno, svoje prijatelje bom naučil igrati to Na telefonu se ga ne da odpreti! :/ Kam je šel ves moj napredek. Vse nadgrajeno sem dal odmakniti za nekaj dni, se vrnem in zdaj moram začeti znova, kaj za vraga? Zelo zabavna igra, vendar se moja kar naprej zruši in izgublja ves svoj napredek. Bi mu dal 0.. pred posodobitvijo na "popravi napake", da sem lahko napredoval, zdaj pa moram vsakič, ko se prijavim, začeti znova in ne morem nadaljevati. To igro bom izbrisal. To je res zabavna igra, zelo edinstvena in res morate razmišljati, kaj boste uporabili naprej, edina stvar, ki jo bom rekel, ni mi všeč, je, da so ravni pretežke, to je vse Žal se aplikacija nenehno znova zažene. Noice, a lahko dodate novo vojsko, to je zasvojenost in izziv Ta igra mi je bila najljubša, je zahtevna in razburljiva, zato jo bom ocenil... Pet zvezdic 1 stopnja je tako težka, da sem bil na valu 100 z 1 v živo, načrt je prebil vso mojo zračno obrambo Moje točke za nadgradnjo ostanejo enake, tudi če sem opravil veliko stopenj in si prislužil veliko točk. To je odlična igra, vendar ne bo shranila nobene stopnje in bo treba začeti znova. Pravkar sem igral 5 stopnjo in moral sem začeti znova. Ves čas prisilno zaprite Preživete ure v urah. Še vedno razburljivo!! Dolgočasen kot pekel ne shrani mojega napredka, čeprav sem pritisnil gumb za shranjevanje Little Commander - WWII TD Strategie psw Dobra igra večerja super grafika