Post by emulitlihe on Feb 24, 2022 22:16:50 GMT 5.5
------------------------------------------ ▶▶▶▶ Escape Games - Spy Agent ANDROID ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ▶▶▶▶ Escape Games - Spy Agent IOS ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ▞▞▞ омогући режим бога ▞▞▞ ------------------------------------------ ▞▞▞ Escape Games - Spy Agent 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------ ------------------------------------------ Туториал не ради Било је неких заостајања у игри, али спорт са апоил је био крај, завршио сам подешавање мењача, али врата се и даље не отварају, а чак и након што сам користио сав мењач, стално је говорио да зупчаници недостају, једноставно нисам могао нећу добити мој крај. Гледао сам и пролаз, али то је требало да дође до краја, али се капија ипак неће отворити. अचछा ह Ово је веома занимљива игра Одлична игра! Веома зависна! Веома зезнута игра, толико је волим најгоре супер Поново бих се играо јер је прича добра, а загонетке су забавне и тестиране, једини разлог за 4 уместо 5 је што је аспект пуцања превише тежак и тачка да би погодила мету треба да се успори или некако прилагоди. То чини завршавање нивоа готово немогућим осим ако не можете да погрешите. Приключения Квесты Шпион агент Приключения bqj глупи огласи И превише епанзивни да би се заобишла слагалица Глупа игра, губите време. Нема упутства за решење. За новог играча НЕ ПРЕУЗМАЈТЕ ОВУ ИГРУ Ако сте заинтересовани за игре засноване на шпијунској причи, онда је ова добар избор за вас и то ће вас учинити оштријим јер постоје загонетке и квизови. Ова игра је вредна да се игра. веома тешка и паметна игра превише реклама Зашто пише додирните икону звездице да бисте сакупили звездице, али када је додирнете не идете нигде Зашто морам да пристанем да дате моје податке другим оглашивачима да би играли вашу игру. Немојте инсталирати. уживам у овој игрици која ме интересује загонеткама за решавање Escape Games - Spy Agent एडवेंचर ivyj лве плоче итд. Дугмад са знаком питања и звездицом треба да буду међусобно размакнута. Желео сам информације о слагалици и она је користила моје звездице и усмерила ме на нешто друго. 🤢🤢🤢 Табахи матлаб киа хи болун катаи јехер Ова игра је тако сјајна Постоје неке заиста тешке загонетке, али је и даље веома забавно. Морао сам да користим упутство неколико пута. Нисам био сигуран шта слагалица жели да урадим. Екцептионал Гаме је уживао у свим аспектима игре. Имајте осећај да сте провели неко квалитетно време. Много ми се свиђа игрица...... много врста слагалица, мистерија и других...и још једна ствар која понекад игра не ради, па поново покрећем игру... Молим вас да решите овај проблем ... Не могу да играм игру. Контроле су биле тако споре. Морао сам да чекам више од 3 минута да померим точкић. Исправите ову грешку Заиста забавна игра за играње. Уживао сам у начину на који је Фалцон причао. Осећао сам се као да крај није сасвим завршен у погледу приче. Пар загонетки које нисам могао сам да решим. Дефинитивно би га поново играо! 😊 Уживао сам у већем делу утакмице, али нисам могао да завршим. Након пада хеликоптера, слагалица на хеликоптеру где померате опрему. Ид гурните га налево у диск, окрените диск, али када клизи горе, никада не би оставио диск на горњој стази. Пробао све конфигурације са клизачем и ништа није успело. Гледао сам водиче и добро им је функционисало. На галаксији с9 Паметан и интуитиван Глупа апликација/игра! Није могуће открити интернет везу!!! Већину времена провео сам у поновном учитавању игре, искључивању и укључивању ВиФи мреже, поновном покретању телефона. Друге апликације/игре раде добро, али не и ова игра! Нема проблема са стримингом 1080п видео записа. Каква глупа игра!!! волим мини загонетке и причу која није ни лака ни тешка Врост игра 😡😡 Нема наговештаја шта да радим, више волим игру бекства од ове
Загонетке су веома проблематичне што их чини веома тешким за довршавање, а неке је због тога готово немогуће решити. Игра на свету и ја ћу пробати једном али није дошла, такође можете да пробате на време и видите ову игру како је власник ове игре шта је нашао ову игру 🎯🎯😅 ћао 👋 Escape Games - Spy Agent სათავგადასავლო awqx Звезде су скупе, чак им је потребно превише да би дошли до водича &.мука је од сталног гледања реклама само да би их набавили 🌟 Куповине су веома разумне, али се истроше онолико брзо колико купујете па се деинсталирате. Да није тако скупо, био би чувар у мојим књигама. Сори момци, али немам звездице и игре тражећи 16, аргх!! Спустите то на @ најмање 6 звездица који гледају огласе 3к 30 секунди и размислићу о повратку. Била је то одлична утакмица.. Лепа прича.. Али, пуцање је тако проклето тешко.. Премале шансе за победу... Strike Force- 1945 War Аркадни dns Ф Молимо вас да уклоните опцију наговештаја из звездице и за сваки видео треба да добијемо 5 звездица..изазовно и забавно Наставите са одличним радом, волите ове игре које су управо завршиле убиство на крстарењу и изгубљени храм Не могу да отворим Добро До много детаља до ускоро Врло критично Споро интерфејс, али добра игра Одлично. Изазовне загонетке - неке веома тешке, али ипак решиве. Зашто не могу да отворим игру Најгора игра за бекство икада. Графика је добра, али је тешко контролисати. Наговештаји су дефинитивно бескорисни. Уопште није забавно. Морамо имати више