Post by emulitlihe on Feb 24, 2022 22:04:00 GMT 5.5
------------------------------------------ ▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle ANDROID ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle IOS ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ▞▞▞ kodira neskončno število kovancev ▞▞▞ ------------------------------------------ ▞▞▞ War of Rafts: Crazy Sea Battle 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------ ------------------------------------------ Tako vesela igra, enostavno upravljanje. Edina težava je, da se faze ponavljajo Zabavna igra, super, ni preveč hroščev, vendar želim, da razvijalec olajša igro in doda več stvari in vojakov. Super igra, zabavala me je. Po približno 20 do 30 minutah ste videli vse. Vedno je isto. Ta igra bi se lahko veliko izboljšala s preprostim dodatkom, ki bi igralcem omogočili, da izberejo, kje bodo novi deli splava dodani njihovemu obstoječemu splavu. Drugič, bolj zabavno bi bilo, če bi se čete lahko premikale in združile, da bi postale močnejše. tako dobro brez oglasov Vsak prevzame 3 do 4 oglase. To je najboljša igra na svetu. Ko sem prvič igral, sem zmagal, to je bila najboljša igra vseh časov. Dobra igra, zabavna, zabavna, a pot do številnih oglasov, reklamnih oglasov, oglasov za glasno jokanje, vemo, da tako zaslužite denar, so oglasi, vendar prekleto vsakič, ko igrate drug oglas, da odklenete nekaj drugega oglasa, jaz ne bi dal niti enega zvezda povzroča oglase holly Mislim, da je prva na seznamu večine oglasov, ki se pojavljajo v igri in to je žalostno Grind Infinity - Ultimate Twin -Stick Shooter MOD APK War of Rafts: Crazy Sea Battle Παιχνίδια arcade dfd Grozna igra. Vsakič, ko premagam B.O.S.S, me igra vedno zaostaja. Igra je zabavna in ima potencial. Moja največja pritožba je zdaj, ko nekoga premagaš, včasih dobiš njegov splav, včasih pa ne dobiš splava ali fantov, ki odletijo. Kar vam ne pušča možnosti, da bi premagali šefa. To je v povezavi z premalo fantov, ki plavajo naokoli, da bi zgradili floto. Ne morem igrati igre, ki ne pušča možnosti za zmago. Ni pravil ali enostavnega načina za vklop pred roko. Nazadnje, če lahko dobim le 30 zdravja na kvadrat. Tako bi moralo biti za vse strani. Dve zvezdici, ker sem kupil možnost brez oglasov in oglasi se še vedno pojavljajo. Nekako zabavna igra. Ajaaaaaaaaaaaa preveč oglasov. Odstranjeno zaradi toliko oglasov. 0/10. PREVEČ OGLASOV. Preveč nadležno. Pretirano oglaševanje Všeč mi je igra, a lahko objavite igro, kjer igra traja večno Annelids: Online battle Экшен chdw Darujte! · Prijatelji. stargate game Free War Games · Povezave. Online Flash Games · Online Games · Druge stvari · Statistika. Celotne igre: 1136. Skupno filmi: 121 Precej dobro, vendar POTREBUJEM zmožnost preurejanja splavov, imam rahlo OCD in skoraj ne prenesem videza splavov po 4 nivojih. Prosimo, dodajte to. Igra potrebuje več popravkov, ker se nekaj časa zaplete v velik splav in ko umreš, se lahko še malo premikaš 00:05:07. This is the Jeanette Monument at the Naval Academy in Annapolis ... It drove people crazy. ... After the Civil War, emerging from the devastation. Je lepa igra, vendar je nekaj oglasov in me spravlja ob pamet 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤬😧😧😟 TA IGRA JE ZASAD! Komaj sem igral 5 minut in ga že odstranim. Vedno znova in znova je ista stvar. 1. Začnite in si oglejte oglas 2. Tecite naokoli s svojo šibko vojsko in poskusite poiskati najbližjo enoto 3. Zdaj, ko ste hitro premočeni bazo, se spopadite s "šefom", ki ima manj kot polovico vaše moči imeti in jih zlahka odstraniti. 4. Oh, si zmagal? Čestitamo, prejeli ste nepreskočljiv oglas! Precej dobro, ampak oglasi so problem, ker se oglasi na vseh ravneh, ki ste jih končali. In zamuja To je generator oglasov, ne prava igra. Želim pa biti jasen. To JE zabavna igra. In če bi se vanj vložili malo truda in ga dejansko razvili, bi plačali, da ga igramo. Ampak ne bom trpel igre, ki te sili, da izbiraš med dvema oglasoma za nagrado in enim oglasom za naslednjo prekleto fazo. Nagrada btw niti ni vredna časa. Nič za porabiti zasluženega zlata, razen omejeno med stopnjami. Razvijte to. Ali pa ne. Bralec, zdaj veš. Zelo dobro ampak so male pomanjklivostip Igra se zdi ok, vendar se pogosto zruši War of Rafts: Crazy Sea Battle არკადული ivoc Lahko bi bilo zabavno, vendar potrebuje dodatke. Nič za kupiti z zlatom, razen za spremembo barve splava. Brez posodabljanja splava, orožja, borcev itd. Brez ciljev. Plavajoče bombe ne naredijo nič. Vsaka raven ima 5 stopenj. Te so vedno znova iste. Končno dobiš velik splav in bam, spet nazaj k enemu. To me najbolj zmede. Zakaj bi znova igrali istih 5 stopenj? Dolgočasen. Igral sem 2 dni brez povezave, da bi se izognil oglasom, spremenil svoj raft v zlat in zdaj odstranjujem. 😕 Oglas vse, kar počnete oglas, kliknite naslednji oglas, naložite oglas za igro, zaprite oglas za igro Je v redu z motnjami ne, ko naložim, me samo vrže ven, ko se pridružim igri, vržen sem, igra se ne naloži Ta igra mi je bila všeč, toda v tej igri šef tekmuje vedno znova in dajem veliko oglasov, medtem ko delam svojo mrežo. Lepa igra, vendar mi je dolgčas igrati to Igra je dobra, všeč mi je, ampak vsakič, ko ubiješ nekoga, ki ima pet platform, dobiš eno platformo? Všeč mi je moda, vendar sovražim, da ne shranjuješ prekletoga napredka, rad, da naprej delaj na tem, mislim na igro To igro sem prenesel zaradi oglasa "plačal sem za ta oglas. prosim, poskusite našo igro". Hahahaha. Zgleda zabavno no War of Rafts: Crazy Sea Battle آرکیڈ ttj Zabavno je, kul je takooooo super, preprosto ne morem nehati igrati tega Tako neverjetno je...... razlog, zakaj sem ji dal 2, je.... Kosi kopnega so tako pogosti... Zaradi tega so ljudje obtičali v oceanu tako redko, da ne najdem nobenega, prosim, spremenite